Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillstegte medaljoner af svinefilet med marokkanske krydderier og danske sommergrøntsager

Grillstegte medaljoner af svinefilet med marokkanske krydderier og danske sommergrøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 medaljoner af svinefilet 2½ cm tykke a ca. 100 g
1 kanelstang
1 spsk.hel spidskommen
0.5 spsk.hel koriander
1 spsk.fennikelfrø
1 lille tørret rød chili
1 citron
2 dl.yoghurt naturel
1-2 spsk.olie
 salt
 peber
 
 Hel hvede med gedeost:
2 dl.hel afskallet hvede evt. parboiled
0.5 dl.olivenolie
100 g.frisk dansk gedeost
 
 Tomatsalat:
8 kryddertomater
2 spsk.olivenolie
 frisk mynte
 
 Danske sommerærter:
1000 g.ærter med bælg
1 spsk.smør
 


Opskrift:

Rist de tørre krydderier på en varm tør pande et øjeblik. Skræl skallen af en halv citron - undgå at få det hvide med. Blend krydderier og citronskal og rør det i yoghurten. Læg kødet i marinaden og stil det i køleskab i mindst 2 timer. Tag kødet op af marinaden. Krydr med salt og peber. Grill medaljonerne 4-5 minutter på hver side i alt 8-10 minutter eller steg dem på panden ved at brune dem, 1 minut på hver side ved god varme. Skru ned til middel varme og steg dem 2 minutter på hver side. De må gerne være svagt rosa indeni ved servering. Kog hveden efter anvisningen på emballagen. Rør olie og gedeost i. Smag til med salt og peber. Skær nogle snit i skindet på tomaterne. Kom dem et øjeblik i kogende vand. Læg dem i koldt vand, så snart skindet løsner sig en anelse. Træk forsigtigt skindet af. Skær tomaterne i store tern, fx på denne måde: Del tomaterne i halve. Læg dem med skærefladen nedad. Del dem på langs og derefter tre gange på tværs. Vend tomaterne med olie, salt, peber og fintsnittet mynte. Smag dem til. Bælg ærterne. Damp dem med 1 spsk vand, smør og salt et øjeblik. Servér straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (9 stemmer)

Opskriften er vist 9234 gange,
og udskrevet 121 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu