Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Carpaccio af skinkemignon med kapersvinaigrette og salater

Carpaccio af skinkemignon med kapersvinaigrette og salater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
350 g.skinkemignon
 salt
 peber
1 spsk.olie
 
 Kapersvinaigrette:
1 spsk.kapers
1 skalotteløg
0.5-1 spsk.dijonsennep
1 spsk.persille
5 spsk.olivenolie
 
 Salat:
2 tomater helst blommetomater
1 kartoffel
1-2 dl.olie
6 bladeegebladsalat
1 spsk.frisk timian
1 spsk.frisk kørvel
1 spsk.olie
0.5 tsk.balsamico
 


Tilbehør:
Brød
Opskrift:

Kødet:
Dup skinkemignonen tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Brun hurtigt mignonen på alle sider. og læg den i et ovnfast fad. Sæt den i en kold ovn. Tænd ovnen på 160 grader og steg den i ca. 30 minutter. Bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen være 63-65 grader. Tag kødet ud af ovnen og lad det afkøle. Stil det i køleskab. Skær kødet i meget tynde skiver og anret dem portionsvis på tallerkener.

Kapersvinaigrette:
Kom alle ingredienserne til vinaigretten i en blender eller hurtighakker og blend det. Hvis man ikke har blender, kan alt hakkes fint og blandes med et piskeris. Smag til med salt og peber. Læg vinaigretten på kødet ved anretningen.

Salat:
Skær et kryds i toppen af tomaterne. Kom dem i kogende vand. Efter fem-ti sekunder løsner skindet sig. Kom dem i koldt vand. Fjern skindet. Skær tomaterne i kvarte og fjern kernerne. Skær tomaterne i tern.

Kartoflen skæres i papirtynde skiver. Dup skiverne tørre og steg dem lysebrune i olie. Læg dem på køkkenrulle og drys med salt.

Riv salaten i passende stykker, bland med timian og kørvel, dryp med olie, derefter balsamico, salt og peber. Vend tomaterne og kartoffelchips i. Læg salaten på kødet. Servér straks.

Tips:

Kødet kan steges dagen i forvejen Rester af skinkemignon kan også bruges. Rester af stegt svinemørbrad, Filet Royal og svinekam uden fedtkant kan også bruges Retten er også velegnet på buffet eller til en let sommerfrokost







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13308 gange,
og udskrevet 220 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

I.Kirk  -  2007-04-22 08:51:31
Meget lækker ret, men pas på at vinaigretten ikke bliver for stærk.