Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farseret Gåsehals

Farseret Gåsehals, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Gås - Gæs - Diverse gås

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : joeson

Indsendt :





Ingredienser:
 Skindet fra 1 gåsehals
 Hakket svinekød eller gåsekød(bedst)
2 gåselever
100 g.svampe
 timian eller basilikum
 salt
 peber
1 lille løg
 


Opskrift:

Hak kød og lever. Bland det med krydderier og svampe og evt. lidt fedt fra gåsen. Stop farsen i gåsehalsen, men ikke for hårdt, så sprænges den under stegningen. Luk for enderne og kog så halsen for svag varme i ca. 30 min.

Tips:

Serveres varm eller kold.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11717 gange,
og udskrevet 143 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu