Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksekødstærte 02

Oksekødstærte 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Oksekødstærte 02, billede 4 Oksekødstærte 02, billede 1 Oksekødstærte 02, billede 2 Oksekødstærte 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Grunddej:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

150 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
300 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Paprika
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Dej:
Smuldr mel og margarine til en grynet masse. Rør salt i og saml dejen med koldt vand eller kærnemælk, som tilsættes lidt af gangen. Læg dejen koldt ca. 1 time. Rul dejen ud og læg den i en smurt tærteform. Sæt formen i køleskabet 15 min.

Prik dejbunden og klem dobbelt folie strimler om dejkanten. Forbag 15 min. midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn, fjern folien og bag 5 min mere.

Nu er dejbunden klar til at blive fyldt og bagt færdig.

Fyld:
Svits løg og kød og tilsæt krydderier. Hak tomaterne og bland det med kødet. Hæld/læg det i tærtebunden. Pisk ægget med fløden og lidt salt og peber, og hæld det over fyldet.

Bag tærten ca. 15 min. ved 210 grader C. alm. ovn.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Oksekødstærte



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (28 stemmer)

Opskriften er vist 146348 gange,
og udskrevet 3518 gange.


Energi:
KJ total 13457 (3204 kcal)
KJ pr. Pers. 3364 (801 kcal)
Vægt ialt 1452 gram
Vægt pr. Pers. 363 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 926 KJ (220 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 15.1 gram
Kulhydrat 15.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Chelina  -  2013-11-03 18:17:23
Super god og nem :) jeg plejer dog at tilføje nogle porrer


momsemor laila  -  2011-06-10 08:45:31
jeg havde en kedelig stegt oksesteg, som jeg hakkede i min food prossesor sammen med løgene, det smagte herligt og et billigt måltid.