Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hyldeblomstgele

Hyldeblomstgele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SyltningRet : Syltning - Gele

Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
7 dl.hyldeblomstsaft
2 citroner skal og saft heraf
1000 g.syltesukker
 
Opskrift:
Skyl citronerne grundigt, og skræl dem tyndt. Skær skallen in tynde strimler.

Bland hyldeblomstsaft, sukker og citronskal og saft i en kasserolle, og lad det koge i 10 minutter.

Tag kasserollen af varmen. Skum gelen, og lad den stå i 15 minutter.

Hæld gelen på skoldede glas, som straks bindes til. Opbevares koldt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 28201 gange,
og udskrevet 552 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2012-07-05 08:12:15
Vil bestemt mene at det er hyldeblomstsaft med sukker der skal bruges her, også selvom det virker som meget sukker, men saften er jo rimelig afstemt med citronsaft og citronsyre.

elly  -  0000-00-00 00:00:00
Er det hyldeblomstsaft med sukker m.m. der skal anvendes til denne opskrift ??

  -  0000-00-00 00:00:00
hvad er syltesukker er det sukker med geleringsmiddel?