Hyldeblomstgele

Hyldeblomstgele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Gele

Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
7 dl.hyldeblomstsaft
2 citroner skal og saft heraf
1000 g.syltesukker
 
Opskrift:
Skyl citronerne grundigt, og skræl dem tyndt. Skær skallen in tynde strimler.

Bland hyldeblomstsaft, sukker og citronskal og saft i en kasserolle, og lad det koge i 10 minutter.

Tag kasserollen af varmen. Skum gelen, og lad den stå i 15 minutter.

Hæld gelen på skoldede glas, som straks bindes til. Opbevares koldt.





karakterer:
Opskriften er vist 31242 gange,
og udskrevet 577 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-07-05 08:12:15
Vil bestemt mene at det er hyldeblomstsaft med sukker der skal bruges her, også selvom det virker som meget sukker, men saften er jo rimelig afstemt med citronsaft og citronsyre.

  -   2005-01-01 01:01:01
Er det hyldeblomstsaft med sukker m.m. der skal anvendes til denne opskrift ??

  -   2005-01-01 01:01:01
hvad er syltesukker er det sukker med geleringsmiddel?