Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hyldeblomstgele

Hyldeblomstgele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SyltningRet : Syltning - Gele

Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
7 dl.hyldeblomstsaft
2 citroner skal og saft heraf
1000 g.syltesukker
 


Opskrift:

Skyl citronerne grundigt, og skræl dem tyndt. Skær skallen in tynde strimler.

Bland hyldeblomstsaft, sukker og citronskal og saft i en kasserolle, og lad det koge i 10 minutter.

Tag kasserollen af varmen. Skum gelen, og lad den stå i 15 minutter.

Hæld gelen på skoldede glas, som straks bindes til. Opbevares koldt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 26884 gange,
og udskrevet 532 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2012-07-05 08:12:15
Vil bestemt mene at det er hyldeblomstsaft med sukker der skal bruges her, også selvom det virker som meget sukker, men saften er jo rimelig afstemt med citronsaft og citronsyre.


elly  -  0000-00-00 00:00:00
Er det hyldeblomstsaft med sukker m.m. der skal anvendes til denne opskrift ??


  -  0000-00-00 00:00:00
hvad er syltesukker er det sukker med geleringsmiddel?