Tabuleh

Tabuleh, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur

Oprindelsesland : Mellemøsten

MellemøstenIndsendt af : louice

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.bulgur
1 agurk
3-4 tomater
 bredbladet persille
 olivenolie
 salt
 citronsaft
 
Opskrift:
Bulguren overhældes med kogende vand og trækker ca. 5 min. Røres løs med en gaffel og blandes med agurk og tomat i små tern.

Bredblader persille efter smag hakkes groft og blandes i salaten. En dressing laves af olie, citronsaft og salt og hældes over salaten.

Dæk med film og lad salaten trække i køleskab i ca. 30 min.





karakterer:
Opskriften er vist 15943 gange,
og udskrevet 327 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-06 22:04:24
I Libanon laver man det altså sådan her: Hoved indgridiensen i Tabuleh er Bredbladet persille. så man skal bruge 2 store bunder bredbladet persille som vaskes og hakkes MEGET fint ca 5 tomater og 1½ agurk og 3 løg som også hakkes MEGET fint. Nogen hakker mynte i alt efter hvad egn man er fra men der hvor jeg er fra tilføjer vi det ikke. Bulgur skal sættes i blød i koldt vand i 5 timer før og derefter tilsættes der lidt max ½-1 dl som har stået i blød. Dressingen skal bestå af olivenolie, citron saft og salt. Det skal trække i ca 3 timer men kan du lade den stå natten over er det at fortrække.

  -   2007-08-13 23:32:41
min erfaring er at bulguren skal trække i 30 minutter. Min dressing består kun af citron eller limesaft + salt.