Tabuleh
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur Oprindelsesland : Mellemøsten Indsendt af : louice Indsendt : Red : |
|
|
Bulguren overhældes med kogende vand og trækker ca. 5 min. Røres løs med en gaffel og blandes med agurk og tomat i små tern.
Bredblader persille efter smag hakkes groft og blandes i salaten. En dressing laves af olie, citronsaft og salt og hældes over salaten. Dæk med film og lad salaten trække i køleskab i ca. 30 min. |
|
Opskriften er vist 15943 gange,
og udskrevet 327 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-07-06 22:04:24 I Libanon laver man det altså sådan her: Hoved indgridiensen i Tabuleh er Bredbladet persille. så man skal bruge 2 store bunder bredbladet persille som vaskes og hakkes MEGET fint ca 5 tomater og 1½ agurk og 3 løg som også hakkes MEGET fint. Nogen hakker mynte i alt efter hvad egn man er fra men der hvor jeg er fra tilføjer vi det ikke. Bulgur skal sættes i blød i koldt vand i 5 timer før og derefter tilsættes der lidt max ½-1 dl som har stået i blød. Dressingen skal bestå af olivenolie, citron saft og salt. Det skal trække i ca 3 timer men kan du lade den stå natten over er det at fortrække. anonym - 2007-08-13 23:32:41 min erfaring er at bulguren skal trække i 30 minutter. Min dressing består kun af citron eller limesaft + salt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne