Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tabuleh

Tabuleh, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur

Oprindelsesland : Mellemøsten

MellemøstenIndsendt af : louice

Indsendt :





Ingredienser:
200 g.bulgur
1 agurk
3-4 tomater
 bredbladet persille
 olivenolie
 salt
 citronsaft
 


Opskrift:

Bulguren overhældes med kogende vand og trækker ca 5 min. Røres løs med en gaffel og blandes med agurk og tomat i små tern. Bredblader persille efter smag hakkes groft og blandes i salaten. En dressing laves af olie,citronsaft og salt og hældes over salaten. Dæk med film og lad salaten trække i køleskab i ca 30 min.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 13111 gange,
og udskrevet 277 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-07-06 22:04:24
I Libanon laver man det altså sådan her: Hoved indgridiensen i Tabuleh er Bredbladet persille. så man skal bruge 2 store bunder bredbladet persille som vaskes og hakkes MEGET fint ca 5 tomater og 1½ agurk og 3 løg som også hakkes MEGET fint. Nogen hakker mynte i alt efter hvad egn man er fra men der hvor jeg er fra tilføjer vi det ikke. Bulgur skal sættes i blød i koldt vand i 5 timer før og derefter tilsættes der lidt max ½-1 dl som har stået i blød. Dressingen skal bestå af olivenolie, citron saft og salt. Det skal trække i ca 3 timer men kan du lade den stå natten over er det at fortrække.


  -  2007-08-13 23:32:41
min erfaring er at bulguren skal trække i 30 minutter. Min dressing består kun af citron eller limesaft + salt.