Røræg

Røræg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
4 æg
2 spsk.vand
 salt
 peber
15 g.smør
 
Opskrift:
Pisk æg, vand, salt og peber let sammen. Smelt smørret i en flad gryde eller stegepande. Hæld æggeblandingen i og varm det igennem over svag varme, mens der uafbrudt skrabes med en træske til massen er tyk og cremet.
Varmen må ikke blive for stærk, så kan røræggene blive grynede.

Tag røræggene fra varmen, når æggemassen er knap stivnet. Serveres varmt eller lunt til røget fisk, røget kød, grønsager eller skaldyr.

Tips:

Når røræggene begynder at stivne, kan man tilsætte ½ spsk. finthakkede krydderurter eller ½ spsk. revet ost.

Halvdelen af vandet kan erstattes af tomatpure.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Røræg

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (16 stemmer)

Opskriften er vist 18390 gange,
og udskrevet 527 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Leif Drostbo  -  0000-00-00 00:00:00
glæder mig meget

  -  0000-00-00 00:00:00
microovn

Anne  -  0000-00-00 00:00:00
lige hvad jeg stod og manglede. 1000 tak

kirsten  -  0000-00-00 00:00:00
mmh lyder godt!