Grundregler for henkogning i trykkoger

Grundregler for henkogning i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 frugt
 eller grøntsager
 
Opskrift:
Til henkogning bør kun anvendes frisk plukket, fejlfri frugt eller grønsager.

Frugt lægges rå i glassene, grønsager får først et lille opkog. Til 1 liter vand beregner man ca. 250 g. sukker eller 10 g. salt Ved meget saftrige frugter drysses der blot sukker mellem lagene. I stedet for glas kan man også anvende dåser til henkogning.


Følg de almindelige regler for henkogning.
Dæk bunden af gryden med 2-3 kopper vand.
Forsyn glassene med klemebøjle som sædvanlig.
Glas, flasker eller dåser sættes i hulindsatsen.
Luk gryden.
Efter endt kogetid må hurtigkogeren ikke afkøles med koldt vand, men skal stilles til side, og først åbnes, når den er helt uden tryk. (Ved hurtig afkøling under vand bliver saften trykket ud af glassene.)

Glassene stilles på et sammenfoldet klæde og dækkes med et andet til de er helt afkølede.





karakterer:
Opskriften er vist 25307 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu