Skær sildefileterne i små stykker og skær de syltede agurkerne i skiver. Pil løgene og skær dem i tynde ringe. Skyl æblet, del det i fire, skær det i skiver på tværs og dryp med citronsaften.
Rør syrnet fløde sammen med yoghurt, peberrod, eddike og olie. Krydr let med salt og peber. Bland alle ingredienserne med saucen og lad det trække 1-24 timer. Skyl urterne, hak dem og drys dem over.
Smager godt sammen med:
brød og pillekartofler
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.9
(6 stemmer)
Opskriften er vist 21859 gange, og udskrevet 481 gange.
Kommentarer
Pia - 0000-00-00 00:00:00 jeg undlod peberrod.. det blev rigtig godt og ikke så stærkt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider