½ bæger creme fraiche eller smør evt. ½ bæger creme fraiche eller smør
Opskrift:
Skyl laksen med koldt vand, dup den tør med køkkenrulle og dryp den med saften af ½ citron.
1 litter vand med salt, laurbærblad, peberkorn og saften fra den anden halve citron bringes i kog i trykkogeren.
Lakseskiver lægges i og gryden lukkes og koges ca 8 minutter på kogetrin I
Afkøl gryden og luk den op.
Laksen kan serveres med smeltet smør og drysset med hakket dild eller kold med creme fraiche iblandet hakket dild.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7558 gange, og udskrevet 169 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider