Pisk æggene godt sammen (æggehvide og blomme). Tilsæt vand eller fløde.
Smelt smørret på en pande eller i en gryde med fastbund. Hæld æggemasen i og lad den stivne ved svag varme. Når massen er lettere stivnet, skrabes forsigtigt. Æggemassen skal aldrig vendes helt. Fjernes fra varmen inden den er helt stivnet.
Server røræggene med røget sild eller markel og pynt med tomater, radiser eller purløg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(9 stemmer)
Opskriften er vist 17852 gange, og udskrevet 345 gange.
Kommentarer
Birthe - 2009-04-01 10:32:16 Prøv at vende purløget og radisserne med ½ halv rygeost og to spsk. cremefraiche 9%,det er bare lækkert
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider