Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røræg med røget laks

Røræg med røget laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Røræg med røget laks, billede 4 Røræg med røget laks, billede 1 Røræg med røget laks, billede 2 Røræg med røget laks, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
300 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
   
  Pynt:
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Opskrift:
Pisk æggene godt sammen (æggehvide og blomme). Tilsæt mælk, fløde eller vand.

Smelt smørret på en pande eller i en gryde med fastbund. Hæld æggemasen i og lad den stivne ved svag varme. Når massen er lettere stivnet, skrabes forsigtigt. Æggemassen skal aldrig vendes helt. Fjernes fra varmen inden den er helt stivnet.

Server røræggene med skriver af røget laks og pynt med karse, dild eller purløg.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (29 stemmer)

Opskriften er vist 203488 gange,
og udskrevet 3524 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4742 (1129 kcal)
KJ pr. Pers. 1185 (282 kcal)
Vægt ialt 640 gram
Vægt pr. Pers. 160 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 741 KJ (176 kcal)
Protein 15.7 gram
Fedt 12.5 gram
Kulhydrat 0.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

nanna  -  2012-01-04 01:54:24
det ser mega lækkert ud og skal have det til frokost imorgen glæder mig mmmmhhhhhhh;D

Sarah  -  2007-06-17 13:07:38
Super lækker ret, skal bare prøves.