Pisk æggene godt sammen (æggehvide og blomme). Tilsæt mælk, fløde eller vand.
Smelt smørret på en pande eller i en gryde med fastbund. Hæld æggemasen i og lad den stivne ved svag varme. Når massen er lettere stivnet, skrabes forsigtigt. Æggemassen skal aldrig vendes helt. Fjernes fra varmen inden den er helt stivnet.
Server røræggene med skriver af røget laks og pynt med karse, dild eller purløg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(29 stemmer)
Opskriften er vist 210013 gange, og udskrevet 3560 gange.
Energi:
KJ total 4742 (1129 kcal)
KJ pr. Pers. 1185 (282 kcal)
Vægt ialt 640 gram
Vægt pr. Pers. 160 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 741 KJ (176 kcal) Protein 15.7 gram Fedt 12.5 gram Kulhydrat 0.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
nanna - 2012-01-04 01:54:24 det ser mega lækkert ud og skal have det til frokost imorgen glæder mig
mmmmhhhhhhh;D
Sarah - 2007-06-17 13:07:38 Super lækker ret, skal bare prøves.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider