Irsk lammegryde

Irsk lammegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Oprindelsesland : Irland

IrlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.lammesmåkød
2 skiver letsaltet flæsk (125 g.)
1 gulerod
1 persillerod
2 porre
0.5-1 kg.hvidkåll
1 fedhvidløg
2-3 kvistetimian
2 dl.øl
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Kødet skæres i tern, flæsket skæres i meget små tern. Gulerod, persillerod og porre skæres i skiver. Hvidkålen snittes groft, hvidløget hakkes.

Kød og grøntsager kommes lagvis i en tykbundet gryde. Timian, øl, salt og peber tilsættes.

Retten snurre under låg i ca. 1 1/4 time til kødet er mørt.

Pyntes med hakket persille og giv groft brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 21537 gange,
og udskrevet 579 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-08-04 09:45:22
Hej vithujaan! Jeg vil mene at alkoholen i øllen fordamper under tilberedningen og så skulle der jo ikke være noget i vejen for at børn spiser retten. Den lyder i øvrigt lækker! :)

  -   2008-11-28 13:52:22
kan børn godt spise det. ps: spørg kun fordi der er øl i