skiver letsaltet flæsk (125 g.)2 skiver letsaltet flæsk (125 g.)
1
gulerod1 gulerod
1
persillerod1 persillerod
2
porre2 porre
0.5-1
kg.
hvidkåll0.5-1 kg. hvidkåll
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
2-3
kviste
timian2-3 kviste timian
2
dl.
øl2 dl. øl
1
tsk.
salt1 tsk. salt
groftkværnet peber groftkværnet peber
1
bdt.
persille1 bdt. persille
Opskrift:
Kødet skæres i tern, flæsket skæres i meget små tern. Gulerod, persillerod og porre skæres i skiver. Hvidkålen snittes groft, hvidløget hakkes.
Kød og grøntsager kommes lagvis i en tykbundet gryde. Timian, øl, salt og peber tilsættes.
Retten snurre under låg i ca. 1 1/4 time til kødet er mørt.
Pyntes med hakket persille og giv groft brød til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.1
(4 stemmer)
Opskriften er vist 18898 gange, og udskrevet 548 gange.
Kommentarer
Linda - 2009-08-04 09:45:22 Hej vithujaan!
Jeg vil mene at alkoholen i øllen fordamper under tilberedningen og så skulle der jo ikke være noget i vejen for at børn spiser retten.
Den lyder i øvrigt lækker! :)
vithujaan - 2008-11-28 13:52:22 kan børn godt spise det.
ps: spørg kun fordi der er øl i
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider