Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Irsk lammegryde

Irsk lammegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Oprindelsesland : Irland

IrlandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.lammesmåkød
2 skiver letsaltet flæsk (125 g.)
1 gulerod
1 persillerod
2 porre
0.5-1 kg.hvidkåll
1 fedhvidløg
2-3 kvistetimian
2 dl.øl
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
1 bdt.persille
 


Tilbehør:
Groft brød.
Opskrift:

Kødet skæres i tern, flæsket skæres i meget små tern. Gulerod, persillerod og porre skæres i skiver. Hvidkålen snittes groft, hvidløget hakkes.

Kød og grøntsager kommes lagvis i en tykbundet gryde. Timian, øl, salt og peber tilsættes.

Retten snurre under låg i ca. 1 1/4 time til kødet er mørt.

Pyntes med hakket persille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17436 gange,
og udskrevet 485 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Linda  -  2009-08-04 09:45:22
Hej vithujaan! Jeg vil mene at alkoholen i øllen fordamper under tilberedningen og så skulle der jo ikke være noget i vejen for at børn spiser retten. Den lyder i øvrigt lækker! :)


vithujaan  -  2008-11-28 13:52:22
kan børn godt spise det. ps: spørg kun fordi der er øl i