Skaldyrsuppe med parmasanchips

Skaldyrsuppe med parmasanchips, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.friske blåmuslinger
4 friske jomfruhummere
200 g.kogte rejer med skal
1 gulerod
1 porre
1 frisk rød chili
50 g.selleri
1 spsk.smør
2 stjerneanis
1 fl.hvidvin
2 dl.fløde
 salt
 peber
 Ostechips
75 g.friskreven parmesanost
 
Opskrift:
Chipsene bages først Drys den revne ost ud i tynde runde pletter og bag dem 3 min ved 220 grader.

Muslingerne skrubbes, Jomfruhummerne flækkes på langs og rejerne pilles Grøntsagerne skæres i små tern. Flæk chili og fjern kerner og skæres i små strimler, hak hvidløgsfeddene.

Alle grøntsager svitses i smørret i 2 min tilsæt vinen og lad det koge op i ca 10 min. Tag muslingerne op og kasser de uåbnede.

Væden koges ind til det ½ og fløden tilsættes smages til med salt og peber. Jomfruhummerne tilsættes og koger med i 3 min inden rejerne tilsættes. Læg muslingerne tilbage i suppen og varm forsigtigt uden at koge.

Server de sprøde ostechips til.





karakterer:
Opskriften er vist 14372 gange,
og udskrevet 250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu