Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Minestrone – Italiensk grønsagssuppe i trykkoger

Minestrone – Italiensk grønsagssuppe i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
1 spsk.olie eller margarine
 
 sæsonens grønsager f.eks selleri hvidkål blomkål grønne bønner og lignende
1 løg
2 gulerødder
1 porre
1 fedhvidløg
2-3 tomater
50 g.bacon
50 g.småtskåren spagetti
2 l.vand eller suppe
1.25 dl.hvidvin
 revet ost
 salt
 peber
 
Opskrift:
Olien og baconen, der er skåret i strimler, varmes i gryden. De grovhakkede grønsager, flåede tomater (uden kerner) og det pressede hvidløgsfed svitses med. Det hele krydres med salt peber og spædes op med suppe, vand og hvidvin og koges op. Tilsæt spagetti og luk gryden. Kog i 8-10 minutter. Afkøl gryden hurtigt og åben den. Suppen smages til. En minestrone skal være ret tyk, den bliver ofte også serveret som et selvstændigt måltid. Server revet ost til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)

Opskriften er vist 19429 gange,
og udskrevet 595 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Henny  -  2007-02-16 17:20:05
skal den jævnes for at få den tyk