Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Minestrone – Italiensk grønsagssuppe i trykkoger

Minestrone – Italiensk grønsagssuppe i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
1 spsk.olie eller margarine
 
 sæsonens grønsager f.eks selleri hvidkål blomkål grønne bønner og lignende
1 løg
2 gulerødder
1 porre
1 fedhvidløg
2-3 tomater
50 g.bacon
50 g.småtskåren spagetti
2 l.vand eller suppe
1.25 dl.hvidvin
 revet ost
 salt
 peber
 


Opskrift:

Olien og baconen, der er skåret i strimler, varmes i gryden. De grovhakkede grønsager, flåede tomater (uden kerner) og det pressede hvidløgsfed svitses med. Det hele krydres med salt peber og spædes op med suppe, vand og hvidvin og koges op. Tilsæt spagetti og luk gryden. Kog i 8-10 minutter. Afkøl gryden hurtigt og åben den. Suppen smages til. En minestrone skal være ret tyk, den bliver ofte også serveret som et selvstændigt måltid. Server revet ost til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)

Opskriften er vist 18345 gange,
og udskrevet 566 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Henny  -  2007-02-16 17:20:05
skal den jævnes for at få den tyk