Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Alfevin

Alfevin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Saftdrik

Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Alfevin, billede 4 Alfevin, billede 1 Alfevin, billede 2 Alfevin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
40 Hyldeblomstskærme
80 gram Vinsyre
2000 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
15 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Sukker og Vinsyre kommes i en Gryde og det kogende Vand hældes i. Naar sukkeret er opløst kommes Citronskiver og Hyldeblomster i. Det hele skal staa og trække i 5-6 Dage. Der røres i det i Ny og Næ. Fortyndes med Vand naar det drikkes (afkølet).




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hyldeblomstsaft



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (36 stemmer)

Opskriften er vist 84065 gange,
og udskrevet 1589 gange.


Energi:
KJ total 34224 (8148 kcal)
KJ pr. Portion 34224 (8148 kcal)
Vægt ialt 3780 gram
Vægt pr. Portion 3780 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 905 KJ (215 kcal)
Protein 0.0 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 53.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-06-05 17:49:22
Kan man bruge kørvel blomst til denne drik istedet?


hc  -  2008-06-16 09:18:06
gem mælkekartoner eller plastflasker og hæld saften på, og læg den i fryseren, det gør vi og vi har saftevand hele vinteren. Dermed ungår man at den gære.


[email protected]  -  2008-06-12 20:47:42
Det er fint med alle de opskriftermen hva´gør man lige hvis de 9 liter man allerede har lavet pludselig lugter lidt gæret? Kan man hælde det på dunk og lave vin?sidst men ikke midst hvordan?


Dorte  -  2007-06-10 13:17:54
prøv at blande konc. alfevin med danskvand og hvidvin, det gir en anderledes frisk velkomstdrink


0908kt  -  0000-00-00 00:00:00
alt for meget sukker


  -  0000-00-00 00:00:00
Vi kalder det "Engletis"