Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hyldeblomstsirup - Hyldeblomst sirup

Hyldeblomstsirup - Hyldeblomst sirup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hyldeblomstsirup - Hyldeblomst sirup, billede 4 Hyldeblomstsirup - Hyldeblomst sirup, billede 1 Hyldeblomstsirup - Hyldeblomst sirup, billede 2 Hyldeblomstsirup - Hyldeblomst sirup, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 dl.hyldeblomstsaft gerne hjemmelavet
200 g.brun rørsukker
1 citron
 


Opskrift:

Hyldeblomstsaft (hyldeblomster kogt op med sukker, vand og citronsaft) koges med lige dele rørsukker til en sirupagtig konsistens.

Smages til med citronsaft og lunes kort igennem.

Afkøles. Pas på, at den ikke bliver for tyk i konsistensen!




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (10 stemmer)

Opskriften er vist 40863 gange,
og udskrevet 597 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

ulla  -  2013-08-24 23:30:06
hvad gør jeg når mit hj. lavet hyldeblomst sirup er blevet for stiv ??


  -  2012-06-15 09:56:37
Hvor længe kan den holde sig? Glæder mig til at prøve, at lave den har en bunke hyld i min have...


  -  2010-09-28 07:05:47
Hyldeblomst sirup smager også helt fantastisk til lidt kraftige oste, specielt gedeost. Der skal kun en lille smule på, men det smager himmelsk. Og til de lidt mildere oste kan jeg anbefale rabarbesirup! Mums.


jean  -  2009-06-22 19:01:51
Det lyder lækkert, men hvad kan man bruge hyldeblomstsirup til?


hjerm  -  0000-00-00 00:00:00
superlækker til at vende frisk frugt i når man laver dessert med fx is