Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hyldecitronmarmelade

Hyldecitronmarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 citronskal
 hyldeblomstskiver
 cubansk rørsukker
 


Opskrift:

Citronskal, skiver og så mange af blomsterne man kan få med, køres en gang gennem kødhakkeren, eller i foodprocessor. Det skal ikke være mos. Vej det og kog det op med ca. lige så meget Cubansk rørsukker. Kog langsomt til skallen er klar i kødet, og det har fået marmeladekonsistens. Kom på skoldede glas.

Tips:

Når man har fået lavet hyldeblomstsaften skal man unde sig at drikke den ufortyndet med et ordentligt skud whisky, eller gin, og en helt masse isklumper. Det smager helt vidunderligt, og man bliver fuld af det - hvis man ikke passer på.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12350 gange,
og udskrevet 183 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2010-06-06 11:59:18
Tror det som skal bruges til denne opskrift er det som bliver tilbage efter man har lavet hyldeblomstdrikken. Men så vil jeg mene at det er vigtigt at den guleskal først skæres af citronen og bruges i drikken, hvorpå den vhide skal skæres af og kasseres inden citronkødet skæres i skiver. Den hvide skal smager bittert. Hyldeblomsterne bør plukkes fri af så meget stængel som muligt.


per  -  0000-00-00 00:00:00
Hyldeblomstskiverne er formentlig selve blomsterskærmen der tænkes på