Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Friturestegt Camenbert

Friturestegt Camenbert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Oste - Brie - Camembert

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 trekant camenbert pr. person.
 
 sammenpisket æg
 rasp
 olie
 
 ristet brød
 solbærsyltetøj
 


Opskrift:

Beregn en trekant camenbert pr. person. Vend dem i sammenpisket æg og derefter i rasp. Frituresteg dem i meget varm olie, til de er gyldne overalt. Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Du kan stege dem forsigtigt i smør eller margarine på en hed pande, men pas på, der ikke går hul på osten, når den skal vendes, for så flyder den ud. Server med ristet brød og solbærsyltetøj.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (17 stemmer)

Opskriften er vist 38712 gange,
og udskrevet 562 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-09-05 10:11:03
Brug de mindre trekanter fra President, da Høng er stoppet)


  -  2013-04-05 18:55:10
Hvis man dobbelt panere et skåret stykke kan det godt lade sig gøre


  -  2012-12-27 13:48:58
det var lige det, jeg kunne bruge. Har smagt det for mange år siden på en restaurant, men kan ikke huske hvor. Nu har jeg sådan en inderlig lyst til at lave den til nytårsaften. Det smagte brændgodt ! ! !


AG  -  2012-04-06 09:16:32
Du skal ikke skære dem ud, så løber osten ud, når den bliver varm. Det er "skallen" om osten der holder det flydende indenfor, så køb de runde. Du kan også, hvis i er nogle stykker, købe en stor rund. Pak den ind i butterdej, og stil den i en 210 gr. varm ovn indtil butterdejen er gyldenbrun. Hold godt øje med den. Lad den hvile 5 min, så osten lige "sætter" sig. Mums......


Hans  -  2012-03-07 15:23:59
Er helt enig "bare super", men her kommer så mit spørgsmål: kan man bare skære en camenbert ud i trekanter og så panere dem, eller hvad gør vi, nu hvor Høng er sluttet med at lave de trekantede oste?


krisserbb  -  2010-09-01 15:38:31
Det lyder virkelig godt - skal prøves i aften!


C. Larsen  -  2010-02-01 20:12:13
uhm hvor lækkert til en "natmad" sent fredag aften og et glas rødvin