Friterede hyldeblomster

Friterede hyldeblomster, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Friterede hyldeblomster, billede 4 Friterede hyldeblomster, billede 1 Friterede hyldeblomster, billede 2 Friterede hyldeblomster, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
20 hyldeblomst-skærme
 
 Dej:
125 g.hvedemel
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.sukker
1.25 dl.mælk
1 spsk.olie
2 æggeblommer
 
Opskrift:
Pisk dejen sammen til en klumpfri jævning. Dyp skærmene i dejen, lad dem dryppe af, inden de frituresteges et kort øjeblik. Læg dem på fedtsugende papir og drys flormelis på.

Serveres med det samme.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hyldeblomstpandekager

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (56 stemmer)

Opskriften er vist 47602 gange,
og udskrevet 1714 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Jessie  -  2011-06-13 18:51:11
Ift. jeres kommentarer omr. mælk, kom jeg ca.½ dl mere i...det viste sig senere at det godt kunne have tålt lidt mere:0). Derudover...et formidabelt sprødt islæt til friske jordbær og vanilieis! Dejlig sommerdessert!

Anni mindersen  -  2010-06-27 20:23:06
hvilken rækkefølge skal ingridienserne i i?

Sanne  -  2008-06-10 13:48:37
Super god opskrift, men for tyk så også mere mælk i her. Havde ikke flormelis hjemme, men kunne forestille mig at det ville smage himmelsk med et lille drys

josefine  -  2007-06-15 20:11:38
ja, dejen blev lidt tyk. men det er en dejlig dessert, som jeg kender fra min barndom, og jeg blev helt glad da jeg fandt den igen!

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Der skulle noget mere mælk i dejen da den blev meget tyk, tror den fik 2½ dl. her