Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Friturestegte hyldeblomster

Friturestegte hyldeblomster, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Friturestegte hyldeblomster, billede 4 Friturestegte hyldeblomster, billede 1 Friturestegte hyldeblomster, billede 2 Friturestegte hyldeblomster, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Beignetdej:
500 g.hvedemel
30 g.sukker
10 g.salt
1 æg
1 øl
4 dl.lunkent vand
1 dl.olie
4 æggehvider stiftpiskede
 


Opskrift:

Når hylden blomstrer omkring sankthans, er det tid at lave friturestegte hyldeblomster.

Pluk en masse hyldeskærme med stilk. Skærmene dyppes i beignetdej bestående af mel, æg og mælk rørt sammen til pandekagedejskonsistens, og tilsat en smule salt og olie. Herefter steges de i varm olie til de er gyldne.

Skærmene drysses med flormelis og blomsterne indtages uden stilke.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hyldeblomstpandekager



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (13 stemmer)

Opskriften er vist 36854 gange,
og udskrevet 911 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hans  -  2011-06-13 13:29:54
En lækker smag, men ikke så lækker konsistens :(


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Alle ingredienserne på nær æggehvider piskes til en pandekagedej og stilles til side en times tid, herefter piskes hviderne stive og vendes i dejen.

Hyldeblomstskærmene rystes godt og dyppes nu i dejen og lægges i olien som er opvarmet til ca 180 grader c.