Lammekammenes benside vendes opad. Skær en lille lomme mellem hver kotelet. Skær et fed hvidløg i tynde skiver. Læg et blad rosmarin og en skive hvidløg i hver lomme.
Den fede side lægges opad i et smurt ovnfast fad. Skær diagonale snit i fedtet. Knus resten af hvidløgene og bland med opvarmet ribsgele, rasp, persille og sennep samt salt og peber
Blandingen gnides over lammekammene.
Lad dem trække i 1-2 timer.
Stilles i ovn ved 230 grader i 25-35 minutter. Serveres med kartofler, ris eller pasta og grøntsager.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(5 stemmer)
Opskriften er vist 13371 gange, og udskrevet 218 gange.
Kommentarer
lx2ba - 2006-12-25 08:53:27 Der må gerne bruges mere hvidløg, og persille + ribsgelé. Ualmindelig vellykket!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider