Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flødefromage Med Appelsinsalat

Flødefromage Med Appelsinsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
40 g.Langkornede Ris (½ dl)
2  Blade Husblas
2.5 dl.Piskefløde
1 tsk.Vanilliesukker
2 spsk.Sukker
0.5 appelsin Reven skal heraf
2 spsk.Appelsinsaft
 
 Appelsinsalat:
4 Appelsiner
2 dl.Vand
 


Opskrift:

Kog risen i 20 Minutter. Hæld den i en sigte og skyld den under rindene koldt vand. Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand i 5-10 Minutter. Pisk fløden stiv og vend ris, vanillie, sukker og appelsinskal i. Knug husblassen fri for væde, varm appelsinsaften i en lille gryde og smelt husblassen heri. Lad blandingen køle af og rør den i flødeskummet. Fordel fromagen i 8 små forme og stil dem i køleskabet til næste dag. APPELSINSAlAT Skræl den ene appelsin tynt, skær skrællen i strimler, og kog dem i vand og sukker nogle minutter. Skræl resten af appelsinerne og fjern alt det hvide, skær fileterne fri med en lille skarp kniv, læg dem i en skål og hæld den varme lage med appelsinskallerne over. Vend fromagen ud på tallerkener og server appelsinsalaten til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13852 gange,
og udskrevet 111 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Karen   -  2015-12-29 20:01:49
Jeg brugte kun 2 appelsiner til sovset, et anfald af nærrighed, kogte det hele op, appelsiner, vand og sukker, og jævnede den med 1/2 tak kartoffelmel. Den fungerer rigtig godt.


Karen  -  2015-12-29 19:57:24
Lækker op frisk, ikke tung og fed som feks Risalamande kan være