Oksefrikadeller med flødekartofler

Oksefrikadeller med flødekartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
 salt
 peber
60 g.hvedemel
2 æg
1 løg
0.5 tsk.timian
3-4 dl.mælk
 smør til stegning
 
 Flødekartofler:
2.5 dl.fløde
800 g.kartofler
 lidt hvidløgssalt
 lidt grønt
 
Opskrift:
Kødet blandes med æg, mel, salt, peber, hakket løg og timian. Røres godt sammen og spædes med mælken. Lad farsen hvile 1 time. Form frikadellerne med en ske og steg dem i smør på panden.

Flødekartofler:
Kartoflerne skrælles, skæres i små stykker og kommes i en gryde. Tilsæt fløden og lad dem koge langsomt under låg, til de er møre. Smag til med hvidløgssalt og drys med hakket grønt.





karakterer:
Opskriften er vist 25030 gange,
og udskrevet 551 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-04 13:22:12
Hmmm... Glæder mig til at lave den..:D