Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammekarry

Lammekarry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Lammekarry, billede 4 Lammekarry, billede 1 Lammekarry, billede 2 Lammekarry, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.lammesmåkød
2 løg
20 g.smør
1.5 tsk.karry
 
1 grøn peberfrugt
1 syrligt æble
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
2 spsk.hvedemel
0.5 tsk.ingefær, stødt
1 spsk.mangochutney
4 dl.vand
 


Opskrift:

Kødet skæres i tern og brunes i en gryde i margarinen. Løget skæres i terninger og svitses med. Karry drysses over og brændes af.

Peberfrugt og æble skæres i tern og kommes i gryden. Drysses med salt, peber og ingefær. Mangochutney og vand tilsættes, og retten småkoger under låg ca. 1.5 time til kødet er mørt. Jævnes og smages til med salt og peber.

Serveres med løse ris og evt. kold yoghurt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8453 gange,
og udskrevet 99 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu