Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Poussin i påskefarver

Poussin i påskefarver, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 poussiner
20 g.smør
2 spsk.olie
3 dl.hønsebouillon
1 dl.presset grapefrugtsaft
1 spsk.maizena
1 spsk.grapefrugtskal
1 grapefrugt pillet og skåret i stykker
50 g.grofthakkede pistacienød
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Poussinerne gnides med salt ind og udvendig. Smørret med grapefrugtskal fordeles inde i fuglene og de lukkes med en kødnål.

Poussinerne brunes i olie på alle sider. Der tilsættes bouillon og grapefrugtsaft hvorefter retten simrer under låg i 40 minutter.
Poussinerne tages op og holdes lune.

Skyen sies og skummes for fedt. Der jævnes med maizena og grapefrugtstykkerne tilsættes. Saucen varmes igennem.

Poussinerne anrettes på et fad og der hældes sauce over og drysses med pistacier.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 16970 gange,
og udskrevet 313 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

maria   -  2009-03-31 12:51:58
hvad er possini


[email protected]  -  2009-03-26 14:09:53
hvad servere man så dertil og hvilken dessert vil i foreså?