Marinerede oksebøffer

Marinerede oksebøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Rødvinsmarinade:
2 dl.rødvin
2 grofthakkede chalotteløg
2 kvistefrisk timian
1 fedhakket hvidløg
4 skiveroksefilet (175 g.)
 
 Kryddersmør:
4 spsk.rødvinsmarinade
1 chalotteløg i tern
100 g.smør
0.5 tsk.frisk hakket timian
0.25 tsk.groft salt
 Friskkværnet peber
 
 Salat:
500 g.kartofler eller aspargeskartofler
5 dl.Grøntsagsbouillon
1 squash i skiver
1.5 dl.cremefraiche 18 %
0.25 tsk.groft salt
 Friskkværnet peber
 
Opskrift:
Rødvinsmarinade:
Bland rødvin med de øvrige ingredienser. Læg bøfferne på et fad og hæld marinaden over. Lad bøfferne stå tildækket og koldt ca. 1 døgn. Vend dem af og til.

Kryddersmør:
Si marinaden fra bøfferne. Kog chalotteløg i ca. 1 minut i 4 spsk. rødvinsmarinade. Afkøl blandingen og rør den sammen med smør, timian og krydderier. Stil kryddersmørret koldt.

Salat:
skrub kartoflerne grundigt og kog dem i grønsagsbouillon, til de er møre. Skær dem i skiver og anret dem sammen med squash i striber på et fladt fad. Smag cremefraiche til med salt og peber og læg det i en stribe over grønsagerne.

Tør bøfferne i køkkenrulle og grill dem ca. 4 minutter på hver side. Server bøfferne med kryddersmør og salat.

Tips:

Bøfferne kan også steges i smør i en pande, ca. 4 minutter på hver side.





karakterer:
Opskriften er vist 17345 gange,
og udskrevet 391 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu