Påskesoufflé

Påskesoufflé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Varm DessertRet : Varm Dessert - Dessert souffle

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
4 æggeblommer
5 æggehvider
1 spsk.flormelis
1 tsk.vaniljesukker
2 tsk.maizenamel
2 spsk.smør til smøring af fad
 
Opskrift:
Rør æggeblommerne sammen. Pisk først hviderne stive og derefter seje med flormelis, vanillesukker og til sidst maizenamel. Lad smørret smelte på et fad i en 250 grader varm ovn. Tag fadet ud.

Bland forsigtigt blommerne i hviderne og sæt dejen på det varme fad i 4-6 "boller". Bag ca. 5 min. i den varme ovn, til de er lysebrune, og spis straks rygende varme drysset med flormelis. Giv syltetøj hertil.





karakterer:
Opskriften er vist 20387 gange,
og udskrevet 236 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
fin kage