Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



      Følg os herunder på

















Påskesoufflé

Påskesoufflé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Varm DessertRet : Varm Dessert - Dessert souffle

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ingredienser:
 Dej:
4 æggeblommer
5 æggehvider
1 spsk.flormelis
1 tsk.vanillesukker
2 tsk.maizenamel
2 spsk.smør til smøring af fad
 


Opskrift:

Rør æggeblommerne sammen. Pisk først hviderne stive og derefter seje med flormelis, vanillesukker og til sidst maizenamel. Lad smørret smelte på et fad i en 250 grader varm ovn. Tag fadet ud.

Bland forsigtigt blommerne i hviderne og sæt dejen på det varme fad i 4-6 "boller". Bag ca. 5 min. i den varme ovn, til de er lysebrune, og spis straks rygende varme drysset med flormelis. Giv syltetøj hertil.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18112 gange,
og udskrevet 210 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

lotte  -  0000-00-00 00:00:00
fin kage