Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Påskebrød

Påskebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 2 Brød
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 gram Durummel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
700 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Gær
1 spsk. Sirup, lys 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5.5 dl. Letmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Gæren opløses i den lune mælk og de øvrige ingredienser tilsættes og æltes godt til dejen er glat og smidig. Dejen dækkes til og sættes til hævning et lunt sted i 20 min.

Dejen deles i to kugler, som hviler tildækket i 10 min.

Dejkuglerne formes til brød og lægges i to smurte franskbrødforme. Efterhæver tildækket et lunt sted til dobbelt størrelse. Stryges med vand og overfladen snittes.

Bages i en forvarmet ovn ved 220 grader i ca. 25-30 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 20409 gange,
og udskrevet 447 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Også fra en Lisbeth  -  2008-03-19 15:48:38
syntes også at det er et kanon godt brød


Lisbeth  -  0000-00-00 00:00:00
Meget let og lækker brød