Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Farsgryde med grønsager

Farsgryde med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
250 g.kvark
1 ds.tomater
1 tsk.salt
1 tsk.oregano
 peber
500 g.frosne blandede grønsager med små karotter
1 dl.oksebouillon
200 g.kogt snoet pasta
 
Opskrift:
Kødet brunes i smør og så hele stykker som muligt. Heri blandes kvark, krydderier, tomater og de frosne grønsager samt bouillon. Alt småkoges i 10 minutter. Den snoede pasta blandes i og retten smages til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (18 stemmer)

Opskriften er vist 23676 gange,
og udskrevet 478 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

AW  -  0000-00-00 00:00:00
en kedlig pastasovs, der ikke bliver meget bedre af de frostne grønsager

T. Holm  -  0000-00-00 00:00:00
hvis kødet er fars, hvordan skal man sp brune så store stykker som muligt?