Farsgryde med grønsager

Farsgryde med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
250 g.kvark
1 ds.tomater
1 tsk.salt
1 tsk.oregano
 peber
500 g.frosne blandede grønsager med små karotter
1 dl.oksebouillon
200 g.kogt snoet pasta
 
Opskrift:
Kødet brunes i smør og så hele stykker som muligt. Heri blandes kvark, krydderier, tomater og de frosne grønsager samt bouillon. Alt småkoges i 10 minutter. Den snoede pasta blandes i og retten smages til.





karakterer:
Opskriften er vist 25358 gange,
og udskrevet 506 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
en kedlig pastasovs, der ikke bliver meget bedre af de frostne grønsager

  -   2005-01-01 01:01:01
hvis kødet er fars, hvordan skal man sp brune så store stykker som muligt?