Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farsgryde med grønsager

Farsgryde med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
250 g.kvark
1 ds.tomater
1 tsk.salt
1 tsk.oregano
 peber
500 g.frosne blandede grønsager med små karotter
1 dl.oksebouillon
200 g.kogt snoet pasta
 


Opskrift:

Kødet brunes i smør og så hele stykker som muligt. Heri blandes kvark, krydderier, tomater og de frosne grønsager samt bouillon. Alt småkoges i 10 minutter. Den snoede pasta blandes i og retten smages til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (18 stemmer)

Opskriften er vist 23042 gange,
og udskrevet 458 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

AW  -  0000-00-00 00:00:00
en kedlig pastasovs, der ikke bliver meget bedre af de frostne grønsager


T. Holm  -  0000-00-00 00:00:00
hvis kødet er fars, hvordan skal man sp brune så store stykker som muligt?