Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Påske-lammepostej

Påske-lammepostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.hakket skinkekød
400 g.hakket lammekød
250 g.dåseleverpostej
1 æg
0.5 dl.rasp
 salt
 peber
0.5 dl.sherry
2 fedhvidløg, knuste
1 spsk.friskhakket estragon
1 spsk.friskhakket basilikum
0.5 tsk.tørret timian
2-3 tsk.citronsaft
1 tsk.husblaspulver
 
 Salat:
1 lille bakke rucola
0.5 icebergsalat
1 lille glas oliven
1 spsk.hvidvinseddike
4 spsk.olie
 salt
 peber
 hakkede krydderurter
 


Opskrift:

Fars:
Rør alle ingredienserne sammen og hæld dem i en postejform. Bag nederst i ovnen ved 175 grader i godt 1 time. Mærk med en strikkepind om postejen er gennembagt. Lad stå i køleskabet 1 døgn.

Salat:
Rør olie og eddike sammen til en dressing og smag til med krydderier og hakkede krydderurter. Bland rucola, fintstrimlet icebergsalat og snittede oliven. Hæld dressingen over og server salat og postej sammen med lune flute.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13673 gange,
og udskrevet 280 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anders  -  2010-03-07 15:50:23
Nej, nej, nej.... man putter da ikke dåseleverpostej i en hjemmelavet postej!!!??? Man tager noget lever... som i "leverpostej" :-)


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Ifølge emballagen med husblaspulver svarer 1 måle-tsk (5 ml) til 2 blade husblas.