Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Havtaskekæber med appelsin-gremolata

Havtaskekæber med appelsin-gremolata, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaskekæber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Havtaskekæber med appelsin-gremolata, billede 4 Havtaskekæber med appelsin-gremolata, billede 1 Havtaskekæber med appelsin-gremolata, billede 2 Havtaskekæber med appelsin-gremolata, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.havtaskekæber
 salt
 peber
 olivenolie
 
 Appelsin- gremolata:
1 lille bdt. bredbladet persille
0.5 appelsin skal heraf (kun det orange)
1 fedhvidløg
3 saltede ansjoser
 peber
 


Opskrift:

Til gremolataen hakkes persille, appelsinskal, hvidløg og ansjoser fint. Bland det hele sammen og smag til med friskkværnet peber.

Skær de mørke hinder af kæberne med en skarp kniv. Pensl med olivenolie, krydr med salt og peber og steg eller grill dem på en varm stege- eller grillpande i ca. 2-3 minutter, afhængigt af størrelsen.

Anret kæberne på et fad eller tallerkener og drys med gremolataen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 21922 gange,
og udskrevet 572 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu