Havtaskekæber med appelsin-gremolata

Havtaskekæber med appelsin-gremolata, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaskekæber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Havtaskekæber med appelsin-gremolata, billede 4 Havtaskekæber med appelsin-gremolata, billede 1 Havtaskekæber med appelsin-gremolata, billede 2 Havtaskekæber med appelsin-gremolata, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.havtaskekæber
 salt
 peber
 olivenolie
 
 Appelsin- gremolata:
1 lille bdt. bredbladet persille
0.5 appelsin skal heraf (kun det orange)
1 fedhvidløg
3 saltede ansjoser
 peber
 
Opskrift:
Til gremolataen hakkes persille, appelsinskal, hvidløg og ansjoser fint. Bland det hele sammen og smag til med friskkværnet peber.

Skær de mørke hinder af kæberne med en skarp kniv. Pensl med olivenolie, krydr med salt og peber og steg eller grill dem på en varm stege- eller grillpande i ca. 2-3 minutter, afhængigt af størrelsen.

Anret kæberne på et fad eller tallerkener og drys med gremolataen.





karakterer:
Opskriften er vist 24737 gange,
og udskrevet 634 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-05-23 21:14:43
Savner forslag om tilbehør, og mangler der ikke også et bud på en sauce?