Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammegryde

Lammegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Lammegryde, billede 4 Lammegryde, billede 1 Lammegryde, billede 2 Lammegryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 glammesmåkød
2 løg
1 spsk.olie
3 dlbouillon eller vand
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
2-3 gulerødder
2-3 stilke bladselleri
 


Tilbehør:
Løse ris.
Opskrift:

Lammekødet skæres i store terninger. Løgene skæres i skiver.

Kød og løg brunes i en gryde i olien. Bouillon, salt og peber tilsættes og kødet småkoger under låg i ca. 30 minutter.

Gulerødder og bladselleri skæres i skiver og tilsættes. Retten koger yderligere ca. 15 min. til kød og grøntsager er møre.

Tips:

Retten kan krydres med hvidløg og finthakket mynte.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 19389 gange,
og udskrevet 214 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu