Pasta med laks

Pasta med laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.ferskrøget laks
2 dl.mælk
3 spsk.creme fraiche 38%
2 tsk.majsstivelse
150 g.ærter fra dybfrost
200 g.pasta (grønne båndspaghetti)
 nogle dråber citronsaft
0.5 bdt.dild
 sort peber fra kværn
 salt
 
Opskrift:
Skær først laksen i 1 cm brede strimler. Rør derpå mælken med creme fraiche på en pande, og kog det op. Rør en jævning af majsstivelse og vand, og jævn mælkeblandingen. Så hælder du laksen og de optøede ærter i saucen. Krydr blandingen med salt og peber, og kog den under låg i 5 minutter. I mellemtiden har du kogt pastaen i en gryde med vand og salt, til den er "al dente". Hak dernæst dilden groft. Smag saucen til med lidt citronsaft, og bland pasta og dild i den. Varm hurtigt retten op, og servér den hurtige pastaret rygende varm.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 17858 gange,
og udskrevet 358 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu