Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Salat af brøndkarse og kartoffelpinde med kammuslinger i ouzo

Salat af brøndkarse og kartoffelpinde med kammuslinger i ouzo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 frisee
2 bdt.Havebrøndkarse
 
4 stilkesølvbede eller bok choy
12 kammuslinger
1 spsk.olivenolie
2 spsk.ouzo
 salt
 hvid peber
2 bagekartofler
 olie til dybstegning
 havsalt
 
 Sød citroncreme:
2 citroner
2 spsk.akaciehonning
1 dl.ekstra jomfru olivenolie
 salt
 


Opskrift:

Skær skrallen og den hvide hinde af citronerne og fjern stenene. Kom dem i en blender sammen med akaciehonning og en anelse salt. Start blenderen og kom olivenolien langsomt i. Smag eventuelt cremen til med mere honning alt efter hvor modne citronerne er. Hak sølvbedestok og –blade fint. Sauter kammuslinger og sølvbede. Opvarm olien på en pande og sauter kammuslingerne i 1 minut på hver side. Krydr med salt og peber. Tilsæt ouzo og lad muslingerne småsimre et par minutter. Tag muslingerne op og dæk dem til med et stykke folie. Kom de finthakkede bladbeder på panden, De skal blot ”svinges” på panden. Salat: Skyl og tør frisee og havebrøndkarse godt. Pluk salaterne i mundrette stykker. Vend salaterne med sauteret sølvbede. Kartoffelpinde: Skræl kartoflerne og skær dem i aflange pinde på ½x½ cm. Tør dem med et klæde, og steg dem i den varme rapsolie til de er gyldne. Læg dem på fedtsugende papir og drys med havsalt. Anret portionsvis på middagstallerkener. Kom salatblandingen på tallerkenerne og stik kartoffelpinde og kammuslinger ind i salaten. Dryp dressingen over.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7596 gange,
og udskrevet 87 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu