Cous cous med bok choy, citronmelisse og orange peberfrugtsalsa

Cous cous med bok choy, citronmelisse og orange peberfrugtsalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Couscous - Cous Cous

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.Couscous
1 bok choy eller sølvbede
2 forårsløg
1 potte citronmelisse
3 spsk.olivenolie
1 citron saft heraf
1 knsp.chili
 salt
 
 Orange peberfrugt salsa:
4 orange peberfrugter
0.75 spsk.sukker
1 tsk.salt
2 spsk.hvidvinseddike
 
Opskrift:
Overhæld cous cousen med olie og kogende vand. Lad den trække så meget vand som muligt. Er der for meget vand ved afdryp den da i sigte. Snit bok choy og forårsløg meget fint og hak citronmelissen. Bland det i den afkølede cous cous og smag til med citronsaft, chili og salt. Kom alle ingredienser til peberfrugtsalsaen i en blender eller en food-processor og blend til en ensartet salsa. Anret salaten på et fad og server salsaen i en seperart skål.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 22785 gange,
og udskrevet 264 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Sofie  -  2013-01-20 19:02:45
jpferrer Så er det fandeme dumt af dig at søge på det, hvis du hader couscous så meget. Desuden SKAL man ikke spise kød til enhver ret, det er muligt at leve et tilfredstillende liv uden. Undskyld mig, narhat.

jpfperrier  -  2011-04-04 23:50:03
Hvor er kødet ? Man tager sig til hovedet, når man læser dette, som jeg vil, undskyld mig, betegne som eksotisk pis. Cous cous, hvor latterligt.