Lun nudelsalat med majroer, rabarber og cashewnødder

Lun nudelsalat med majroer, rabarber og cashewnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Pastasalat

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Nudler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.æggenudler
6 stilkesølvbeder eller bok choy
0.5 agurk
500 g.majroer
4 rabarber
100 g.cashewnødder
3 spsk.ahornsirup
2 spsk.olivenolie
2 spsk.sesamolie
 salt
 
Opskrift:
Skær stilk og rod af majroerne og skrab eventuelt den hvide del. Skær dem i både. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bland med ahornsirup og salt. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter. Snit sølvbede og rabarber fint. Flæk agurken, og tag kernerne ud. Skær den i diagonale skiver. Rist cashewnødderne på en tør pande. Ristningen fremhæver nøddesmagen. Rist rabarberne i olivenolien over stærk varme indtil de begynder at blive bløde ca. 5 minutter. Rør ikke for meget i dem, da de ellers nemt bliver til kompot. Kom nudlerne i kogende vand. Lad dem trække i 3 minutter. Bland nudlerne med grønsager og sesamolie. Smag salaten til med salt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8832 gange,
og udskrevet 149 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu