Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lun nudelsalat med majroer, rabarber og cashewnødder

Lun nudelsalat med majroer, rabarber og cashewnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Pastasalat

Hovedingrediens : Pasta - Nudler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.æggenudler
6 stilkesølvbeder eller bok choy
0.5 agurk
500 g.majroer
4 rabarber
100 g.cashewnødder
3 spsk.ahornsirup
2 spsk.olivenolie
2 spsk.sesamolie
 salt
 


Opskrift:

Skær stilk og rod af majroerne og skrab eventuelt den hvide del. Skær dem i både. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bland med ahornsirup og salt. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter. Snit sølvbede og rabarber fint. Flæk agurken, og tag kernerne ud. Skær den i diagonale skiver. Rist cashewnødderne på en tør pande. Ristningen fremhæver nøddesmagen. Rist rabarberne i olivenolien over stærk varme indtil de begynder at blive bløde ca. 5 minutter. Rør ikke for meget i dem, da de ellers nemt bliver til kompot. Kom nudlerne i kogende vand. Lad dem trække i 3 minutter. Bland nudlerne med grønsager og sesamolie. Smag salaten til med salt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8058 gange,
og udskrevet 116 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu