Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvedesalat med asparges og brøndkarse

Hvedesalat med asparges og brøndkarse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.parboiled hvede
0.5 bdt.Grønne asparges
0.5 agurk
1 bdt.Purløg
1 bdt.Havebrøndkarse eller 2 potter
2 spsk.olivenolie
0.5 citron saften heraf
 salt
 


Opskrift:

Overhæld hveden med kogende vand. Lad den trække ca. 5 minutter. Gentag processen til hveden er mør. Skær aspargesene i mundrette stykker og blancher dem i letsaltet vand i ca. 3 minutter. Kom dem straks i iskoldt vand. Flæk agurken på langs og skrab kernerne ud med en ske. Skær den i tynde skiver. Snit purløget fint og pluk stilkene af brøndkarsen. Bland krydderurterne med hvede, asparges og agurk. Smag salaten til med olivenolie, citronsaft og salt.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8675 gange,
og udskrevet 128 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu