Snit spidskålen i fine strimler.
Lav gulerodsspåner med en tyndskræller eller kartoffelskræller ved at høvle gulerødderne på langs.
Skær purløget i lange stykker på ca. 5 cm.
Ryst dressingen sammen.
Opvarm olien på en varm pande og svits spidskål og sesamfrø sammen over stærk varme.
Det skal kun have et par minutter.
Vend dressingen i og varm blandingen igennem et enkelt minut til.
Kom spidskålsblandingen i en skål og bland med gulerodsspåner og purløg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(17 stemmer)
Opskriften er vist 72564 gange, og udskrevet 1790 gange.
Energi:
KJ total 2052 (488 kcal)
KJ pr. Pers. 513 (122 kcal)
Vægt ialt 646 gram
Vægt pr. Pers. 161 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 317 KJ (75 kcal) Protein 2.1 gram Fedt 4.5 gram Kulhydrat 9.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Ravenna - 2015-03-02 07:42:52 Har lavet den 2 gange, dog med soya i stedet for oyster sauce.
Det er bare så lækkert.
Tak for en skøn opskrift
Annett - 2014-08-31 19:27:02 Uhm - den er bare go'. Har lidt "japansk" over sig. Spidskålen får en rigtig god konsistens
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider