Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffelsalat med spinat og dijondressing

Kartoffelsalat med spinat og dijondressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Nye kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kartoffelsalat med spinat og dijondressing, billede 4 Kartoffelsalat med spinat og dijondressing, billede 1 Kartoffelsalat med spinat og dijondressing, billede 2 Kartoffelsalat med spinat og dijondressing, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.nye kartofler
200 g.babyspinat
1 bdt.forårsløg
 salt
 hvid peber
 
 Dressing
3 spsk.olivenolie
1 spsk.citronsaft
2 tsk.dijonsennep
 


Opskrift:

Skrab de nye kartofler og kog dem i letsaltet vand, til de er møre. Afkøl dem. Lad meget små kartofler forblive hele, og skær de største i mundrette stykker.

Skyl og afdryp spinaten godt og pres forsigtigt overskydende vand fra med hænderne.

Snit forårsløgene i tynde skiver.

Ryst dressingen sammen i et syltetøjsglas.

Bland kartoflerne med spinat og forårsløg, og vend forsigtigt dressingen i. Smag til med salt og hvid peber. Smag salaten til lige inden servering, kartoflerne suger meget salt, når de står og trækker.

Tips:

Er det for tidligt på foråret til nye kartofler, kan der sagtens anvendes en anden god fast kartoffel til denne salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 35668 gange,
og udskrevet 908 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2008-06-08 12:53:55
Grovere spinat kan også bruges, men så skal den lige blancheres i letsaltet kogende vand, den skal kun lige ned og så op igen.