Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bagt salat af løg og majroer

Bagt salat af løg og majroer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Majroe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 løg
1000 g.majroer
3 spsk.olivenolie
3 spsk.ahornsirup
 salt
6 kvistebredbladet persille
 


Opskrift:

Vask majroerne godt og skrab eventuelt den hvide del. Skær stilken fra og skær dem i kvarte. Pil løgene og skær dem i store både. Smør et ildfast fad med olivenolien. Kom majroer og løg i. Bland med ahornsirup og drys med salt. Bag det i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter. Pluk bladene af den bredbladet persille og vend den i de færdigbagte løg og majroer. Server salaten lun.

Tips:

Salaten kan også serveres kold, men vent i så fald med at blande persillen i til løg og majroer er afkølede.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 31905 gange,
og udskrevet 1038 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu