Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Salat af spinat, slikasparges og rabarber

Salat af spinat, slikasparges og rabarber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
0.5 bdt.Slikasparges
100 g.spinat
2 hjertesalat
6 stilke rabarber
3 spsk.olivenolie
1 spsk.æbleeddike Kan udelades hvis rabarberne er meget syrlige
 salt
 


Opskrift:

Skær rabarberne i tynde skiver, gerne diagonalt. Rist dem over stærk varme i olivenolie til de begynder at blive bløde. Drys med en anelse salt. Pas på med at røre for meget i dem, da de ellers meget nemt bliver til kompot. Smag rabarberne til med æbleeddike. Skræl aspargesene og skær dem i halve. Blancher dem straks i letsaltet vand i ca. 5 minutter. Kom dem straks i iskoldt vand. Rengør spinaten og blancher den i det samme vand. En skal kun lige ned i vandet og op igen. Pluk hjertesalaten i mundrette stykker. Anret hjertesalat blandet med de hele spinatblade (bred dem eventuelt lidt ud) på et fad. Stik slikaspargesene dekorativt ind i salaten, og kom rabarberskiverne over. Vær varsom med væden fra rabarberne, da den kan være meget syrlig.

Tips:

Slikasparges kan erstattes af artiskok eller bønner. Anvend rabarbersaften rystet sammen med lidt olivenolie som dressing til en grøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10037 gange,
og udskrevet 182 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu