Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Salat af asparges, artiskok og bagte rabarber

Salat af asparges, artiskok og bagte rabarber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
0.5 bdt.friske hvide asparges
1 glasartiskokhjerter
0.5 bdt.Bladselleri
100 g.mizuna
5 rabarberstilke
 
 Dressing:
3 spsk.olivenolie
1 spsk.citronsaft
1 spsk.mørk farin
 


Opskrift:

Rengør rabarberne og skær dem i tynde skiver, gerne diagonalt. Fordel dem på en bagerist, det kan tage lidt tid, da skiverne har det med at falde igennem, men med lidt tålmodighed kan det lade sig gøre. Bag dem i ovnen ved 150 grader i ca. 1 time. De må ikke tage farve, men de skal helst have tørre kanter. En varmluftsovn er bedst, men har man en almindelig ovn, kan man lade ovndøren stå lidt på klem under tørringen. Ryst ingredienserne til dressingen sammen. Lad den stå og trække, men ryst af og til. Rengør og skræl aspargesene og skær dem i halve. Blancher dem i letsaltet vand i ca. 5 minutter. Tag dem op og kom dem i iskoldt vand. Snit bladselleri i tynde skiver, gerne diagonalt. Afdryp artiskokhjerterne godt. Bland asparges, artiskokhjerter, bladselleri og mizuna og anret det på et fad. Kom de afkølede rabarber i en skål og hæld dressingen over. Bland godt og smag til med salt og eventuelt lidt mere mørk farin, alt efter hvor syrlige rabarberne er. Fordel forsigtigt rabarberblandingen over salaten




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8800 gange,
og udskrevet 104 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu