Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tandoori kyllingeburgere med yoghurtchutney

Tandoori kyllingeburgere med yoghurtchutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Hakket kylling

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :


Tandoori kyllingeburgere med yoghurtchutney, billede 4 Tandoori kyllingeburgere med yoghurtchutney, billede 1 Tandoori kyllingeburgere med yoghurtchutney, billede 2 Tandoori kyllingeburgere med yoghurtchutney, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hakket kyllingekød
2.5 dl.frisk hvid brødkrumme
2 tsk.stødt spidskommen
2 tsk.stødt koriander
1 tsk.stødt ingefær
0.5 tsk.tandori masala
2 spsk.yoghurt naturel
1 spsk.citronsaft
1 fedhvidløg
1 spsk.finthakket persille
 
 Yoghurtchutney:
0.75 dl.mangochutney
2 spsk.yoghurt naturel
 


Opskrift:

Kom alle ingredienser til burgere i en stor skål og bland dem grundigt. Opbevares tildække i køleskab til de skal bruges.

Yoghurtchutney:
Ingredienser røres sammen i en lille skål. Opbevares i køleskab, til den skab bruges.


Farsen deles i fire portioner, der formes til 1 cm. tykke bøffer.

Grillpande eller pande varmes og pensles med olie. Steg burgere for jævn til kraftig varme 3-4 minutter på hver side. Vendes kun én gang.

Serveres straks med yoghurtchutney.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (42 stemmer)

Opskriften er vist 41916 gange,
og udskrevet 537 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Betina  -  2017-03-13 19:11:28
Kyllingebøfferne smager virkelig godt! Dog står der ikke noget om salt i opskriften, og det synes jeg bøfferne manglede lidt af, men det er vel en smagssag. Yoghurtchutney'en passer virkelig godt til den krydrede smag. Alt i alt en god og nem ret at lave.


Jeanette   -  2013-09-10 15:24:06
Virkelig en god opskrift som nemt kan anbefales.


Jo Bruun  -  2011-05-17 20:18:27
Jeg lavede hjemmebagte spelt-burger-boller til - og med friske agurker, yoghurtchutney og sprød salat... - det var en himmerigs-oplevelse :-)


Sandra  -  2010-02-09 19:52:10
Dejligt alternativ til den traditionelle oksekødsburger :)


Per  -  2008-09-14 12:12:16
Vi fyldte pitabrød med salat og yoghurtchutne og spiste dem sammen med tomater til kyllingeburgerne