Nyrøget makrel med spinat og kartofler

Nyrøget makrel med spinat og kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget makrel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Nyrøget makrel med spinat og kartofler, billede 4 Nyrøget makrel med spinat og kartofler, billede 1 Nyrøget makrel med spinat og kartofler, billede 2 Nyrøget makrel med spinat og kartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 stor friskrøget makrel
 
400 g.nye kartofler
0.5 bdt.persille
 
25 g.smør
400 g.ribbet frisk spinat
 Muskatnød, friskrevet
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog de rensede nye kartofler og bland dem med den friskhakkede persille.

Spinaten dyppes i kogende vand, tages op og afdryppes. Pres det sidste væde fra.

Varm spinaten på pande i smør og krydr med muskatnød, salt og peber.

Fileter makrellerne og fjern skindet. Læg makrellerne på grillristen i forvarmet ovn og grill dem 3-5 minutter. Kan også tilberedes på havegrill.





karakterer:
Opskriften er vist 41092 gange,
og udskrevet 653 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-09-01 21:05:41
En god opskrift. lavede en lille forbedring,brugte aspargskartofler,4 stk. som efter kogning (kom et par kviste persille i kogevandet, som også blev brugt til spinaten) blev vendt i 1 spsk.hvid balsamico og 2 spsk. olivenolie, lagt i en toppervare skål, pakket ind og fik lov til at trække medens spinat og en halv makrel blev tilberedt, ved servering fik makrelen saft af en skive citron, og pyntet med fintklippet purløg. detter er til 1 person.