Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nyrøget makrel med spinat og kartofler

Nyrøget makrel med spinat og kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget makrel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Nyrøget makrel med spinat og kartofler, billede 4 Nyrøget makrel med spinat og kartofler, billede 1 Nyrøget makrel med spinat og kartofler, billede 2 Nyrøget makrel med spinat og kartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 stor friskrøget makrel
 
400 g.nye kartofler
0.5 bdt.persille
 
25 g.smør
400 g.ribbet frisk spinat
 reven muskatnød
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kog de rensede nye kartofler og bland dem med den friskhakkede persille.

Spinaten dyppes i kogende vand, tages op og afdryppes. Pres det sidste væde fra.

Varm spinaten på pande i smør og krydr med muskatnød, salt og peber.

Fileter makrellerne og fjern skindet. Læg makrellerne på grillristen i forvarmet ovn og grill dem 3-5 minutter. Kan også tilberedes på havegrill.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 31301 gange,
og udskrevet 574 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ole F. Olsen  -  2008-09-01 21:05:41
En god opskrift. lavede en lille forbedring,brugte aspargskartofler,4 stk. som efter kogning (kom et par kviste persille i kogevandet, som også blev brugt til spinaten) blev vendt i 1 spsk.hvid balsamico og 2 spsk. olivenolie, lagt i en toppervare skål, pakket ind og fik lov til at trække medens spinat og en halv makrel blev tilberedt, ved servering fik makrelen saft af en skive citron, og pyntet med fintklippet purløg. detter er til 1 person.