Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lammefrikadeller på spyd

Lammefrikadeller på spyd, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrillSpid - Spid

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket lammekød
1 æg
1 spsk.hvedemel
1 løg
2 fedhvidløg
 bredbladet persille
1 aubergine
1 æg
50 g.rasp
 
 Tomatsauce:
1 løg
1 fedhvidløg
1 spsk.olivenolie
1 ds.flåede tomater
70 g.tomatpuré
0.5 dl.vand
2 laurbærblade
2 tsk.tørret rosmarin
 salt
 peber
 
Opskrift:
Tomatsauce: Skær løget i ringe og steg det i olien sammen med presset hvidløg. Tilsæt flåede tomater, tomatpuré, vand, laurbærblade og rosmarin. Kog saucen ved svag varme i ca. 15 min. Tag laurbærbladene op og afkøl saucen. Lammefrikadeller: Rør kødet sammen med æg og hvedemel. Tilsæt hakket løg, presset hvidløg og bredbladet persille. Form kødet til ovale frikadeller og kom dem på grillspyd. Grill lammefrikadellerne til kødet er mørt. Skær auberginen i skiver, drys med salt og lad dem trække i 1/2 time. Skyl dem fri for salt og tør dem godt. Vend dem i sammenpisket æg og rasp og steg dem til de er gyldne. Server lammefrikadellerne med de panerede auberginer og tomatsauce.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7493 gange,
og udskrevet 110 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu