Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalverullespid på grill

Kalverullespid på grill, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Grillspyd - Grillspid

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
12 skiverkalvefilet ca. 600 g
2 spsk.rosiner
150 g.emmentaler
2 spsk.pinjekerner
1 tsk.oregano
1 fedhvidløg
 peber
 rasp
3 spsk.bredbladet persille hakket
5 spsk.extra olivenolie
1 citron saften heraf
 
Opskrift:
4 saté- eller grillspid, hvis du bruger satéspid så læg dem i vand et par timer før du skal bruge dem. Derved undgår du at de brænder.

Start med at lave en lage af olivenolien, den hakkede persille, citronsaft, det pressede hvidløgsfed, oregano, salt og peber.

Kalveskiverne bankes helt tynde med en kødhammer eller hånden. Læg rosiner, ost og pinjekerner samt salt og peber på kalveskiverne. Rul skiverne sammen og sæt tre ruller på hvert spids. Vend rullerne i rasp. Kalverullerne grilles 5 minutter på hver side, pensl den af og til med marinaden.

Resten af marinaden kan bruges over de færdiggrillede ruller.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6069 gange,
og udskrevet 99 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu