Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Honningglaserede kyllingespid

Honningglaserede kyllingespid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3-4 

HovedretterRet : Hovedretter - GrillSpid - Spid

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
450 g.kyllingfilet uden skind
4 spsk.yoghurt naturel
2 fedhvidløg
2.5 cm.reven ingefær
0.5 tsk.salt
1 spsk.karrypasta
3 spsk.flydende honning
1 spsk.citronsaft
1 spsk.friskhakket mynte
 


Opskrift:

Skær kyllingekødet i 1 cm store tern. Bland yoghurt, hvidløg, ingefær, salt og karrypasta i en skål. Vend kyllingekødet i blandingen. Mariner det 2 timer. Forvarm grillen. Stik det marinerede kyllingekød på 24 cocktailpinde. Grill dem 2-3 minutter på hver side. Varm i mellemtiden honning og citronsaft. Pensl det på kødet og drys mynten over.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16566 gange,
og udskrevet 354 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mig  -  2011-06-19 11:56:14
Mmm det smager mums kAn kun anbefales mine gæster var vilde med det perfekt med salat og kartoffelssalt til brugte dog Ikk karrypasta men bare karry . Skal prøves det smager super